fredag 28 maj 2010

Fick nyss en knuff i ryggen av min Sambo, han tyckte ja blogga för lite.. Gick ut så jävla hårt i början men har taggat av dom här två dagarna... Tycker han ja!

Såå, då måste ja ju!

Har jobbat två nätter nu, gick av i morse.. va så trött så ja mådde illa, men så fort ja kom hem piggna ja till.. blev inge sova alls, vilket iofs är ganska bra!
Haha! Å igår när ja började jobba så började P bygga klart hundgården.. fick en känsla redan i förrgår att han blev lite stressad över den, då ja dela med mej här..

En till sak som är sjukt kul, Pojke C cyklar heeeelt själv nu.. tack vare P! Tur att någon i familjen har tålamod, ja blir bara irriterad... sista gången ja skulle försöka hjälpa honom så slutade de med att ja skrev "men trampa då för helvete" å Pojke C talar då om för mej att P är mycke duktigare på att hjälpa.. Så nån världensbästamamma medalj får ja inte under den kategorin...

Ska åka till Kolsva/Köping idag.. Får låna systers lägenhet.. Så ikväll blir de att kika på marknad, å barnen ska säkert hinna med nån karusell... Sen i morgon åker P på rally i Sthlm, å vi blir kvar i köping för lite mer marknad...

Å på söndag ska vi hämta beeeeebis! Ska bli såå kul, vi har längtat så jäkla hårt nu! Så när vi kommer hem nästa gång så har vi liten Lexus med oss..

Ja så där ja.. Då va de avklarat!

Återkommer efter helgen..

Äääälskar livet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar